Hoe synchroniseer ik mijn agenda opnieuw?

Om uw agenda opnieuw te synchroniseren klikt u op de knop Synchroniseren, bovenaan de pagina Mijn ritten. Hij staat ook in de balk boven de lijst met ritten.

  1. Klik op Synchroniseren.
  2. Het scherm We lezen uw agenda… verschijnt terwijl de afspraken worden opgehaald en de afstanden berekend.
  3. Een bericht vat het resultaat samen: Synchronisatie voltooid, met het aantal aangemaakte, bijgewerkte, verwijderde en overgeslagen ritten.

De overgeslagen ritten zijn de afspraken zonder locatie en de ritten die u zelf had verwijderd: Kilevo maakt ze nooit opnieuw aan. De bijgewerkte ritten zijn de afspraken waarvan de datum, de tijd of de locatie in de agenda is veranderd. Uw handmatige correcties worden niet aangeraakt.

Heeft Google of Microsoft de toestemming ingetrokken, bijvoorbeeld na een wachtwoordwijziging, dan meldt Kilevo dat de verbinding met uw agenda is verlopen en dat u de agenda opnieuw moet verbinden vanuit uw instellingen. Open dan Mijn agenda's en klik opnieuw op Google of Outlook: de al geïmporteerde ritten blijven bewaard.

Heeft dit antwoord u geholpen? Bedankt! Sorry. Vertel ons wat er ontbreekt: Schrijf ons

Ook in Agenda's

Terug naar de help

Kilevo Installeer Kilevo voor snelle toegang